Over ons

Gun uw kind de goede kinderopvang van Vlietkinderen!

Uw kind toevertrouwen aan anderen is geen gemakkelijke beslissing. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar, kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor de kinderopvang van Vlietkinderen. Wij bieden u en uw kind meer dan opvang alleen. Meer uitdaging, meer continuïteit, meer veiligheid en meer pedagogische kwaliteit. Bij ons ervaren uw kind(eren) en u, maar ook onze medewerkers, de ruimte om te groeien, te ontwikkelen, op elk gebied. U kunt met een gerust hart aan het werk, uw kind is in vertrouwde handen, dat is een prettig gevoel.

Bij Vlietkinderen krijgt uw kind iets extra’s mee…

Iets waar je misschien pas later de vinger op kunt leggen, maar wat bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling. Ook onze pedagogisch medewerkers worden steeds gestimuleerd om zich te ontwikkelen op hun vakgebied. Dit vinden we belangrijk om onze pedagogische kwaliteit te kunnen waarborgen. Tenslotte leggen zij, samen met u, de basis voor de opvoeding en helpen zij uw kind op te groeien tot sociale volwassenen. Vlietkinderen kinderopvang zorgt ervoor dat alle aspecten van een complete en stimulerende opvoeding aan bod komen. Spelenderwijs en onnadrukkelijk.

 

Wij zijn dé samenwerkingspartner!
Alles rondom het kind heeft onze aandacht. Dit kan niet zonder een optimale samenwerking met alle – lokale - partners die betrokken zijn bij het opgroeien, ontwikkelen en het welbevinden van kinderen. Samen met onze maatschappelijk partners zoals onderwijs, verenigingen, jeugdzorg en gemeente zorgen we voor een klimaat waar kinderen veilig zijn, zich gezien en gehoord weten. Dit geldt ook voor hun ouders, verzorgers. “It takes a village to raise a child” is een veel gebruikte uitspraak. Wij brengen deze uitspraak in praktijk omdat we de overtuiging hebben dat het niet anders kan dan ‘samen’.

 

Vlietkinderen is lokaal geworteld en is een stichting zonder winstoogmerk.