Coronavirus

 

Berichten:

8 juni

 

Hoera!! Alle kinderen mogen weer alle dagen naar school.

We gaan vanaf 8 juni weer de normale schooltijden draaien.

De VSO, TSO en BSO starten ook weer op.

 

 

SenW lanceert Sport-App voor niet-leden t/m 18 jaar in Leidschendam-Voorburg

 

Yes, er mag weer gesport worden! Voor kinderen die niet lid zijn van een sportvereniging heeft SenW samen met de gemeente een SportApp ontwikkeld zodat iedereen kan meedoen. Een aantal sportverenigingen stelt belangeloos en gratis een aantal van hun trainingen open voor niet-leden. Via de SenW SportApp kun je je hiervoor aanmelden. Kijk snel op: https://www.senw-lv.nl/corona-activiteiten om je te registreren, het aanbod te zien en te boeken. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!

 

 

Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers. Ook houden we nauw contact met andere organisaties zoals de kinderopvang en organisaties die mede ons gebouw gebruiken.

We vragen u als ouder om de gezondheid van uw kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We vragen u ook om de school op de hoogte te brengen als er sprake van is dat uw kind door de GGD getest wordt op het coronavirus.

Mocht een leerling of medewerker positief worden getest op het coronavirus terwijl hij/ zij nog op school is geweest, dan zal de school u hiervan direct op de hoogte brengen. We geven dan uiteraard ook aan hoe we handelen en of uw kind naar school kan komen.

Op deze website staat de meest actuele informatie over de situatie op onze school. Houd deze dus goed in de gaten. Voor algemene vragen over het coronavirus heeft het RIVM telefoonnummer 0800-1351 opengesteld. Voor specifieke vragen aan de school kunt u contact opnemen met de directie.

 

Voor meer informatie:

RIVM

GGDHaaglanden