Coronavirus

 

Berichten:

 

Nieuwste richtlijnen Corona.

Wanneer mag mijn kind wel/ niet naar school?

Vanaf 21 september 2020 mogen leerlingen met alleen neusverkoudheid weer naar de basisschool komen. Mocht uw kind ook andere klachten hebben, dan moet uw kind thuisblijven. 

 

Protocol 25 augustus

Op onze school is op dit moment één besmetting van een leerling met het coronavirus. Ouders en verzorgers van de betreffende groep zijn geinformeerd via social schools.

 

We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers. Ook houden we nauw contact met andere organisaties zoals de kinderopvang en organisaties die mede ons gebouw gebruiken.

We vragen u als ouder om de gezondheid van uw kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We vragen u ook om de school op de hoogte te brengen als er sprake van is dat uw kind door de GGD getest wordt op het coronavirus.

Mocht een leerling of medewerker positief worden getest op het coronavirus terwijl hij/ zij nog op school is geweest, dan zal de school u hiervan direct op de hoogte brengen. We geven dan uiteraard ook aan hoe we handelen en of uw kind naar school kan komen.

Op deze website staat de meest actuele informatie over de situatie op onze school. Houd deze dus goed in de gaten. Voor algemene vragen over het coronavirus heeft het RIVM telefoonnummer 0800-1351 opengesteld. Voor specifieke vragen aan de school kunt u contact opnemen met de directie.

 

Voor meer informatie:

RIVM

GGDHaaglanden